You are here: Home » Accessoires » Beschermhoes voor iPad mini

Beschermhoes voor iPad mini

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die zijn of haar iPad Mini goed wil beschermen is er nu de speciale Folio-hoes van Verbatim.

ipad mini

Deze Folio-hoezen zijn slank, lichtgewicht, stootvast en gevoerd en bieden zo optimale bescherming voor de iPad mini. Als extraatje is hij uitgerust met de Smart Stand om het minitablet eenvoudig in liggende positie te draaien voor bijvoorbeeld het bekijken van video’s. De buitenkant van deze hoes is gemaakt van rubber voor meer grip. De binnenkant is zacht voor extra schermprotectie en comfort. En de Folio-hoezen zijn beschikbaar in leuke kleuren zoals blauw, grijs, oranje, groen en roze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com