You are here: Home » Beauty » Lange wimpers met Gosh

Lange wimpers met Gosh

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik in het verleden het wimpergroei middel van RevitaLash heb getest (dat artikel kan je nalezen) maar aan dit serum (en nog een aantal andere merken) hangt een stevig prijskaartje. En daarom vind ik het ook zo leuk om te kunnen melden dat het Deense make-up merk Gosh een speciale mascara en serum op de markt brengt die een stuk goedkoper zijn. (En natuurlijk geldt ook hiervoor weer, exclusief bij het Kruidvat.)

Growth Serum

In de Gosh Growth Mascara en Gosh Growth Serum zit SymPeptide, en dit zorgt ervoor dat je wimpers (en ook je wenkbrauwen) langer en dikker maakt en dat in slechts 2 weken tijd. De mascara is zwart en hierdoor kan je deze als een ‘gewone’ mascara gebruiken. Het serum kan je onder elk merk mascara doen en voor het beste resultaat moet je dit serum 2x per dag (’s ochtends en ’s avonds) gebruiken. Natuurlijk is het resultaat per persoon verschillend maar toch vind ik het altijd de moeite van het proberen waard.

Aangezien ikzelf in mijn linkerwenkbrauw een ‘gat’ heb zitten (ofwel door teveel epileren groeien er hier bijna geen haartjes meer) en ik ga de aankomende tijd hier het serum opsmeren en ik ben reuze benieuwd naar het resultaat. Dus wordt vervolgd………..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com