You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test; Cuisinart multifunctionele grill

Gadget Test; Cuisinart multifunctionele grill

geschreven door Constance

Afgelopen zaterdag stond mijn vaste postbode op de stoep met een grote doos. En in deze doos zat de Cuisinart multifuncionele grill (type Gr4ne Grill). Je kunt met de Gr4ne Grill bakken, grillen en wafels maken.

grill open

De Gr4ne multifunctionele grill kan je op 2 verschillende manieren gebruiken, nl. dichtgeklapt of opengeklapt. Verder heeft de grill 3 verschillende platen, een vlakke plaat (de plancha) en als je deze omdraait krijg je de grill plaat. En ook zitten er 2 losse wafelplaten bij. Je kunt op de gril vlees, vis, gevogelte, groenten, fruit, panini’s en sandwiches klaarmaken.

Testman en ik hebben gisteren de grillplaat gebruikt om hamburgers klaar te maken en dat zonder olie of boter. Wij hebben het vlees op de onderste plaat gelegd en daarna de klep dicht gedaan en binnen 5 minuten waren onze burgers klaar. Je kunt de grill ook open geklapt gebruiken, dit is perfect bij grotere stukken vlees of vis of als je de grill als BBQ wilt gebruiken, bijv. buiten op je balkon of tuin.

burgers op grill

De grill ziet er aan de buitenkant ook heel mooi uit, hij is gemaakt van geborsteld RVS en ook het omwisselen van de platen gaat heel eenvoudig, je drukt de knopjes aan de zijkanten in en de platen komen los. En de platen kunnen in de vaatwasser, net als het opvangbakje waarin het overtollige vet in opgevangen wordt.

Conclusie: Cuisinart heeft met deze functionele multigrill weer een topproduct bedacht, en met deze grill kan je zelfs op een klein balkon perfect uit de voeten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com