You are here: Home » Beauty » Beautyboek van Miss Lipgloss

Beautyboek van Miss Lipgloss

geschreven door Constance

Er zijn in Nederland een aantal hele succesvolle beautyblogs en Miss Lipgloss.nl (geschreven door de 22-jarige Cynthia Schultz) is er daar een van. Cynthia had altijd nog een droom, en dat was een (beauty) boek schrijven en dat boek is er nu gekomen.

cynthia

Afgelopen dinsdag ben ik bij de lancering geweest en het Cynthia Beauty boek is geschreven voor elke (jonge) vrouw die het leuk vindt om er goed verzorgd uit te zien, maar niet precies weet hoe zij dit moet doen, maar ook voor de vergevorderde make-up expert die toch wat extra tips & trics wil leren. Een aangezien Cynthia zelf ook een jonge vrouw is, richt zij zich dan ook voornamelijk op deze doelgroep. Cynthia is verder ook bekend als vaste beauty expert bij Koffietijd en won zij de Viva400 Prijs voor de beste blogger van 2012.

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Tweets die vermelden Keuzestress!?! Huur een personal shopper in! - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 8 augustus 2010 - 16:16

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Echt weer om een blog te schrijven….Heerlijk! http://wonen.blogo.nl/2010/08/08/keuzestress-huur-een-personal-shopper-in/ […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com