You are here: Home » Beauty » De wenkbrauw van Soap Treatment Store

De wenkbrauw van Soap Treatment Store

geschreven door Constance

Twee weken geleden ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de zomertrends van de SoapTreatment Store in Amsterdam. (Filiaal van Baerlestraat.) En tijdens deze presentatie heb ik kennis gemaakt met de behandelingen die mogelijk zijn bij Soap Treatment Store.

Er zijn een aantal trends gelanceerd, zoals een mooi gebruinde huid dmv. spraytanning, volle lippen, mooie contrasterende kleuren nagellak en lippenstift,  bkini’ s en poncho’s van PonchoBikini en ook Brow Shaping.

En over de Brow Shaping wil ik het hebben want na afloop werden mijn wenkbrauwen onder handen genomen, althans voor zover dit mogelijk was, want ik heb in het verleden veel te veel geëpileerd. In de jaren 80 waren dunne wenkbrauwen hot en daar heb ik aan meegedaan dus op sommige plekken groeien er bijna geen haartjes meer en dat is wel reuze onhandig want de trend van nu is; volle wenkbrauwen.

Verder werk ik elke dag wel mijn wenkbrauwen bij, dus je begrijpt dit werkt ook niet mee voor een volle wenkbruaw. En aangezien ik ook mooie wenkbrauwen wil hebben heb ik van Samantha, de brow-expert, een epileerverbod gekregen en dat 6 weken lang!

Nu zie ik al allerlei haartjes verschijnen op plekken waar ik ze niet wil hebben maar ik laat ze maar zitten want op 2 mei as. heb ik een afspraak staan voor een Brow Treatment. Dus natuurlijk gaan jullie dan lezen en zien hoe het mijn wenkbrauwen zijn geworden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com