You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Sony Smartphone, de Xperia E

Nieuwe Sony Smartphone, de Xperia E

geschreven door Constance

De nieuwste Sony Smartphone ligt nu in zwart, en vanaf eind april as. ook in het wit, in de winkels. En het gaat hier om de Sony Xperia E.

De Sony Xperia E is lekker voordelig geprijsd en heeft oa. HD Voice en ruisonderdrukking voor een perfecte gesprekskwaliteit onder alle omstandigheden en batterijmanagement die de standby-tijd tot 4 keer verlengt. Hij heeft verder een uitneembare 1500 mAh batterij met lange levensduur, een 3,5” HVGA display, een walkman muziek met xLOUD en 3D surround sound en een Wirreless DLNA-technologie om foto’s en video’s snel te delen en te bekijken op een TV, tablet en PC. Het toestel draait op “Jelly Bean” Android 4.1 en kost slechts Euro 149,00.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Ike 29 maart 2013 - 06:35

Wauw, zo mooi! 😉

Reageer
Ike 29 maart 2013 - 06:35

Wauw, zo mooi! 😉

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com