You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Gadget Test; Tivoli Audio iSongbook

Gadget Test; Tivoli Audio iSongbook

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een fan ben van Tivoli Audio en na het testen van de Tivoli Audio PAL BT en de Tivoli Audio Radio Silenz is het binnenkort de beurt aan het Tivoli Audio iSongbook.

Mijn eerste kennismaking met de Tivoli Audio iSongbook was tijdens de speciale Tivoli Audio presentatie en ik was gelijk ‘verkocht’. Het model is nl. retro en mooi tegelijk.  Het iSongBook Portable iPod-muzieksysteem bestaat uit 2 delen, het is een draagbare iPod-speler, maar aan de zijkant zit een inklapbaar iPod-dock.

Het iSongBook-systeem heeft een losse stereo luidspreker die je gemakkelijk kunt meenemen. Op AM/FM-tuner kan je 5 zenders instellen en als je het alarm gebruikt kan je wakker worden met je eigen muziek (vanaf je iPod), de radio of een vrolijk melodietje. Je kunt, dmv. de afstandbediening het iSongBook-systeem en de iPod bedienen. Je krijgt er ook een externe FM-antenne en externe voeding bijgeleverd.

(De iSongBook kan je gebruiken met de 4e-6e generatie iPod Classic, 1e-2e generatie iPod mini, 1e-5e generatie iPod Nano, 1e-2e generatie iPod Touch, 1e generatie iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com