You are here: Home » Aldi » Medion Desktop PC bij Aldi

Medion Desktop PC bij Aldi

geschreven door Constance

Vandaag kan je weer (vroeg) terecht voor een Medion desktop PC bij de Aldi en ook deze keer gaat het om de Medion AKOYA P5225 D. Deze desktop was in februari jl. ook al te koop, maar razend snel uitverkocht, dus kan je vandaag in de herkansing.

De Medion AKOYA P5225 D (MD8825) heeft een Intel Core i5-processor, NVIDIA GeForce GTX 650 grafische kaart, 4 GB DDR3 SDRAM werkgeheugen en Windows 8 en is daarmee zeer geschikt voor games en multimedia toepassingen. De MEDION AKOYA P5225 D heeft een 1TB harde schijf. Wil je het geheugen uitbreiding of snel data uitwisselen, via het MEDION dockingstation, kan je via USB 3.0, heel gemakkelijk HDDrive2Go externe harde schijven aansluiten.

Ook heb je een geïntegreerde geheugenkaartlezer voor het bekijken van oa. foto’s en kan je ook dvd’s en cd’s branden met de ingebouwde brander met DVD-RAM en Dual Layer ondersteuning. Verder zorgt de Wi-Fi 802.11b/g/n-standaard technologie voor een snelle draadloze internetverbinding. Bovendien heeft de MEDION AKOYA P5225 D een digitale HDMI AV-uitgang, DVI-D en D-Sub VGA-poorten en 6-kanaals High Definition Audio Sound.

Bij de MEDION AKOYA P5225 D zit een USB-toetsenbord, een USB optische muis, een uitgebreid softwarepakket met verschillende Microsoft Games en praktische apps die allemaal perfect afgestemd zijn op Windows 8. Ook bevat het softwarepakket Windows Essentials 2012, MEDION Media Pack, CyberLink Power2Go, CyberLink PowerDVD, CyberLink MediaEspresso, CyberLink PhotoDirector en Kaspersky Internet Security 2013.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com