You are here: Home » Accessoires » Speciale laptoptassen voor op de fiets

Speciale laptoptassen voor op de fiets

geschreven door Constance

Wij, Nederlanders, zijn een fietslustig volkje en dat gaat met de komst van de e-Bike alleen maar groeien. Volgens trendwatchers en onderzoeksbureaus staan er over een paar jaar in elke schuur minstens 1 e-Bike. (Dus ik ben weer eens lekker op tijd met mijn QWIC fiets.)

barolo

En ook bijna 20% van het dagelijks fietsverkeer in Nederland bestaat uit ritjes naar het werk en steeds meer mensen nemen hun laptop mee op de fiets. En wil je niet gezien worden met zo’n lelijke laptoptas hebben dan heeft New Looxs  een nieuwe en mooie serie lederen laptoptassen voor op de fiets. Alle modellen hebben een schouderband en de verstelbare haken voor de fiets zijn onopvallend verwerkt. De Apache en Barolo tassen hebben een gepolsterd insteekvak voor de laptop en een verstelbare schouderband.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com