You are here: Home » Beauty » Afvallen met NewFysic

Afvallen met NewFysic

geschreven door Constance

In de winter eet iedereen altijd net iets meer; door de kou, Sinterklaas en Kerst of gewoon doordat je vaker uit eten gaat. En wil jij die extra kilo’s kwijt? Doe mee met de online afslank contest van NewFysic en word The Body of Holland!

NewFysic trekt iedereen over de streep om het perfecte streefgewicht te bereiken en gezond en strak de zomer in te gaan. Vanaf 7 maart is de online contest The Body of Holland gestart. Vier maanden lang wordt er gestreden naar het ideale gewicht. Iedereen mag meedoen en inschrijven gaat heel simpel: via www.coaching.newfysic.nl kan je je aanmelden voor het online coaching programma. Je vult je gegevens is en je krijgt via de online coach het programma aangeboden gratis! Het programma wordt speciaal aangepast voor jou en zo krijgt iedereen die meedoet een eigen voedingsschema toegestuurd.

Hoe werkt NewFYsic? Afslanken is een fenomeen waar veel mensen moeite mee hebben. Ook is het lastig om het behaalde streefgewicht te behouden. Afvallen via de NewFysic methode werkt anders; Naast een verantwoord voedingsplan werkt NewFysic met eiwitsupplementen , wil je het optimale resultaat behalen dan gebruik je deze eiwitsupplementen ter ondersteuning van het afslankprogramma. Hierdoor blijven je spieren op peil. Dit alles zorgt voor een efficiëntere vetstofwisseling. Je voelt je fit en houdt het vol. Via Facebook zal NewFysic een aantal keren per week tips en trick geven, lekkere recepten delen en op een interactieve manier vragen beantwoorden.

Na vier maanden zal er een jury bestaande uit Marianne Baars (CEO NewFysic), Anita Doth (bekend van 2Unlimited en NewFysic fan) en Valentine Dierdorp (diëtiste) bekijken wie er in verhouding het meeste is afgevallen en deze winnaar wint een waanzinnige prijs: een reischeque twv 500 euro te besteden bij Puur&Kuur. Naast de prijs voor de nummer 1 zullen er nog ook prijzen weggegeven worden aan de nummers 2 en 3!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com