You are here: Home » Audio & video » Samsung en Blurb werken samen

Samsung en Blurb werken samen

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag is de nieuwste Samsung Galaxy S4 gelanceerd en ook Blurb gaat hiervan profiteren. Want Blurb, het online uitgeefplatform, heeft een wereldwijde samenwerking aangekondigd met Samsung, voor het direct afdrukken van boeken en magazines, vanaf de Samsung Galaxy S4.

Je kan, vanaf de Samsung Galaxy S4, met de foto app Story Album, eenvoudig en snel een fotoboek of magazine maken, dmv. de foto’s die je gemaakt hebt met je smartphone. Tot nu toe was er geen eenvoudige en handige manier om direct vanaf de smartphone een fotoboek of magazine samen te stellen, te ontwerpen en te bestellen. Samsung en Blurb vangen samen dit probleem op via het standaard geïnstalleerde Story Album en door de automatisch gegenereerde lay-outs direct om te zetten in printwaardige publicaties.

Blurb werkt samen met 6 drukkerijen, op 3 continenten en heeft websites in verschillende talen en ook kan je met diverse valuta betalen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com