You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Philips Design TV

Nieuwe Philips Design TV

geschreven door Constance

Ik mag, als een van de eersten van Nederland, jullie een geweldige primeur geven en dat is de nieuwe DesignLine TV van Philips. Deze televisie is totaal anders als je nu gewend bent en dat komt voornamelijk door het design.

Want het design van de Philips DesignLine TV is nl. het eerste dat opvalt aan deze televisie want als de DesignLine niet is ingeschakeld zie je geen televisie, maar een naadloze vierkante glasplaat die onderaan volledig transparant begint en naar boven toe steeds zwarter wordt. Zet je hem aan, dan transformeert het glazen vierkant zich tot een magisch zwevend televisiescherm. De 2 nieuwe modellen (117 of 140 centimeter) bestaan uit een glazen frame dat tegen een muur leunt of aan de muur hangt. En natuurlijk heeft de DesignLine ook Ambilight en deze projecteert een gloed op de muur die overeenkomt met de kleuren die je ook op scherm kunt en dat geeft bij het kijken van films een heel mooi effect.

Behalve het mooie design herbergen de DesignLine TV’s ook de nieuwste snufjes op tv-gebied, want natuurlijk kan je genieten van WiFi, Smart TV, video on demand (en nog veel meer) en kan je afstandsbediening aan 2 kanten gebruiken. Aan de ene kant is het een afstandsbediening zoals je deze kent en als deze omdraait vind je een compleet toetsenbord dat je gebruikt voor internet, mail, Twitter en Facebook.

Speciaal voor deze nieuwe tv’s heeft Philips ook bijpassende Fidelio Soundsphere DesignLine speakers ontwikkeld en deze speakers laten het geluid perfect uitkomen.

Ren nu niet gelijk naar de winkel want pas eind mei kan je voor deze DesignLine TV’s in de winkels terecht maar ze zijn absoluut het wachten waard. Ikzelf vond het model van 140 cm. wel aan de grote kant, en mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het kleine type. En een leuk weetje is, dat dit model precies een vierkant van 1 m. bij 1 m. is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com