You are here: Home » In & om het huis » De mooiste dekbedovertrekken van Hay, Ferm Living en ByNord

De mooiste dekbedovertrekken van Hay, Ferm Living en ByNord

geschreven door Constance
Hay S&B Block geel dekbedovertrek

De mooiste dekbedovertrekken
Hoeveel tijd besteed je eigenlijk in je slaapkamer? Inderdaad; ongelooflijk veel. Een gemiddeld mens slaapt al gauw 8 uur per dag. Stel dat je 85 jaar oud wordt, dan ben je bijna 250.000 uur in je slaapkamertje. Da’s best veel uur. Reden genoeg om van je slaapkamer een droompaleis te maken. En begin dan met je dekbed, want daar kijk je naar of lig je onder. Dekbedovertrekken… waar koop je die dan? Al gauw denk je aan de Hema of misschien V&D. Daar heb je obngetwijfeld prachtige dekbedovertrekken. Maar wil je echt wat bijzonders, neem dan eens een kijkje bij drie Deense design labels:Hay, Ferm Living en By Nord. Deze design labels maken echt unieke overtrekken waar je jarenlang plezier van zult hebben. Hieronder komen enkele suggesties.

Hay dekbedovertrekken
Het Deense design label Hay is voor de dekbedovertrekken een samenwerking aangegaan met het succesvolle Nederlandse duo Scholten & Baijings. Het duo heeft twee collecties bedlinnen ontworpen: Colour Block en Minimal.
De Minimal collectie wordt gekenmerkt door eenvoudige patronen met de namen Lemon, Sand, Syrup en Moss. Voor beide collecties zijn de kleuren zorgvuldig gezeefdrukt op het mooie glanzende katoen. Ga je voor kleur, dan zal een Scholten & Baijings dekbedovertrek in je slaapkamer niet misstaan.

Ferm Living dekbedovertrekken
Ferm Living heeft prachtige dekbedovertrekken zowel voor volwassenen als voor kids. De patronen zie je ook terug in de theedoeken en de behangsoorten. Ze zijn seizoensafhankelijk en komen en gaan. De kwaliteit van de dekbedovertrekken staat niet ter discussie. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en voelen heerlijk zacht aan. Favoriet zijn de Marionette, Dotty geel, Rush hour en Robots dekbedovertrekken voor kids en de Harlequin grijs en blauw voor de volwassenen.

By Nord Dekbedovertrekken
By Nord is een misschien wat minder bekend merk, maar erg interessant om in de gaten te houden. Eenvoud en functionaliteit zijn de kenmerken van dit Deense design label dat pas in 2008 het levenslicht zag. De ontwerpen zijn tijdloos en van hoge kwaliteit. By Nord en Hanne Berzant als oprichter in het bijzonder worden geïnspireerd door de diversiteit van de ruwe maar mooie Scandinavische natuur. Uniek zijn de dekbedovertrekken met prachtige beelden van bijvoorbeeld een hert, beer, mol, wolf of eland. Je waant je helemaal in de Scandinaische natuur met deze dekbedovertrekken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com