You are here: Home » Beauty » Je lichaam in shape met L’Occitane

Je lichaam in shape met L’Occitane

geschreven door Constance

Er zijn een aantal dingen waarmee je je lichaam in shape kan krijgen, zoals elke dag 10 minuten per dag de bodyhoop gebruiken of touwtjes springen. En als je de Almond producten van L’Occitane gebruikt is je lichaam weer snel summer proof.

De Almond serie bestaat uit een aantal producten:
L’Occitane lanceert een nieuwe formule die een nog beter resultaat geeft. Na het grote succes in 2012, heeft L’Occitane de Almond Shaping Delight crème nu verrijkt met een nieuw gepatenteerd complex van amandel en rozenknoppen. Deze frisse gel, die de huid snel opneemt, zit vol krachtige, natuurlijke actieve bestanddelen. De formule is speciaal ontwikkeld om het figuur merkbaar te af te slanken, zodat je deze zomer met een super shape voor de dag kan komen.

De utlra frisse gel van Beautiful Shape helpt zichtbaar de opkomst van cellulitis te verminderen en de dijen en billen af te slanken, door de huid gladder en steviger te  maken. De geconcentreerde gel met krachtige natuurlijke ingrediënten voor het
efficiënt bestrijden van cellulitis. De klimplant van Peru, het extract van quinoa en de essentiële olie van wortel helpen de aanmaak van nieuwe vetcellen te vertragen, terwijl de amandelknoppen, rijk aan drainerende flavonoïden, en de natuurlijke cafeïne de
verwijdering van nieuwe vetcellen vermindert.

De Almond Milk concentrate is een zachte crème van amandelolie en amandelmelk die de huid voedt en verzacht. De crème bevat een complex van amandelproteïnen (vergelijkbaar met collageen) en een siliciumderivaat, die de verzakking van de huid doeltreffend bestrijdt. Hierdoor wordt de huid steviger en zal ze opnieuw soepel en zacht aanvoelen. Het resultaat van de versteviging is klinisch bewezen.

De Almond Shower Scrub is een fijne, en toch een krachtige scrub.  Deze zijdezachte schuimende gel is verrijkt met amandelolie en amandelschillen. Hij exfolieert en reinigt de huid heel zacht, zodat deze perfect voorbereid is op de verstevigende en vormgevende producten.

De Almond Smooth Hands is een lichte en verfrissende handcrème met verzachtende    amandelmelk en amandel proteïnen. je handen worden gehydrateerd en voelen weer zacht aan.
NIEUW! Almond Foot Care – 50ml – 9 euro
De Almond Foot Care crème heeft een basis van verzachtende amandelolie en amandelmelk, en bevat ook nog voedzame galamboter en essentiële muntolie die een
verfrissende en zuiverende werking hebben. Ideaal voor droge en beschadigde voeten die zo weer ongelooflijk licht aanvoelen. (Pluspunt: het eindresultaat is poederachtig, zodat je onmiddellijk na gebruik je sandaaltjes weer kan aantrekken!)

De Almond Shaping Delight en Almond Foot Care zijn vanaf eind maart 2013 verkrijgbaar in de L’Occitane shops. Alle andere Almond producten zijn nu al te koop in de L’Occitane winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com