You are here: Home » Accessoires » Jabra introduceert nieuwe headset; Jabra MOTION

Jabra introduceert nieuwe headset; Jabra MOTION

geschreven door Constance

Mijn favoriete headseatfabrikant, Jabra introduceert weer een nieuw model, de MOTION.

De Jabra MOTION neemt automatisch het gesprek aan zodra de headset wordt opgepakt en hierdoor perfect voor iedereen die wil multitasken op kantoor, thuis, in de auto of onderweg. Het design van de Jabra MOTIO werkt heel intuïtief, waardoor je je alleen nog maar hoeft te concentreren op je werk en geen last hebt van omgevingsgeluid. Door een combinatie van bewegingssensoren en microfoon-technologieën, past de Jabra MOTION zich automatisch aan de omgeving aan. De headset registreert constant elke beweging: zodra de headset wordt opgepakt wordt een inkomend telefoongesprek opgenomen. En ook als de gebruiker met de headset gaat lopen wordt het volume automatisch aangepast en gaat de headset in ruststand wanneer deze wordt neergelegd.

Het designteam koos voor een ‘achter-het-oor’ oplossing in de vorm van een halve cirkel, welke aansluit op de vorm van het oor. Een simpel maar esthetisch ontwerp. De in- en uitklapbare microfoonarm is zo ontworpen dat deze niet kan breken als de headset in een broekzak of tas wordt opgeborgen. Ook kan deze microfoonarm gebruikt worden om gesprekken mee op te nemen en te beëindigen. Jabra Motion kan gemakkelijk worden gepaired met elk apparaat dat uitgerust is met NFC (Near Field Communication).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com