You are here: Home » Beauty » Facebook Prijsvraag; AVEDA Invati set

Facebook Prijsvraag; AVEDA Invati set

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een echte AVEDA fan ben en dat ik ook hele goede ervaringen heb met hun haarverzorgingslijn Invati.

En nu mag ik 1 lezeres van shoppen.blogo.nl heel gelukkig gaan maken want ik mag een volledige set met AVEDA Invati producten weggeven. (De set heeft een waarde van euro 110,-)

Wat moet je doen om kans te maken op deze producten? Voor 28 februari as., dien je de Facebook Fanpagina van AVEDA Invati te ‘Liken’ en verder stuur je een mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com met de reden waarom jij deze prijs wilt winnen. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com