You are here: Home » Gadget nieuws » iPhone app om Adidas zonnebril te ontwerpen

iPhone app om Adidas zonnebril te ontwerpen

geschreven door Constance

adidas Originals eyewear heeft iets nieuws bedacht, nl. het Customize concept waarbij je dmv. een speciale iPhone app een gepersonaliseerde zonnebril kunt maken.

Met Customize ga je een bril ontwerpen met de configurator op de adidas Originals eyewear website. Door mix en match met veren, monturen en filters in verschillende kleuren en vormen naar keuze, ontstaat jouw eigen bril. De losse onderdelen waarmee men aan de slag kan, zijn geïnspireerd op de laatste trends en interpretaties van de jaren ’50, ’60 en ’70. Het eindresultaat is te zien in een virtuele spiegel, via een webcam of de app. Dus kan je gelijk kijken of het eindresultaat is zoals jij het wilt.

Daarnaast komt adidas Originals eyewear met een aantal nieuwe modellen, waaronder de Sunset Beach (dames) en Cape Town (heren), die in verschillende kleuren monturen en lenzen verkrijgbaar zijn.  Ze zijn extreem licht en comfortabel en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, transparant kaki, transparant donkerbruin en transparant blauw. En er kunnen ook lenzen op sterkte in de monturen geplaatst worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com