You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Kobo Arc. Tablet en eBook in een

Gadget Test: Kobo Arc. Tablet en eBook in een

geschreven door Constance

Gisteren is ie bij mij afgeleverd, de nieuwe Kobo Arc. Ik heb vorig najaar gemeld dat Kobo een aantal nieuwe eBooks zou introduceren en daarvan is de Arc er een van. (Kijk hier voor dat artikel.)

De Kobo Arc is een Android (4.0) tablet en een eBook in een. Het eerste wat me opviel, toen ie uit de doos kwam, was het formaat; hij past nl. precies in je hand. Het 7 inch HD-scherm is helder en duidelijk. Dankzij de speciale zoekmachine ‘Tapestries’ (speciaal voor Kobo ontwikkeld) kan je op je startscherm speciale tabs maken met daarin jouw eigen voorkeuren op het gebied van boeken, video’s, webpagina’s en andere zaken. De Kobo Arc heeft speakers aan de voorkant, een ingebouwde microfoon en een camera die niet alleen foto’s en video’s maakt, maar ook te gebruiken is voor Skype. En je kunt alle Android apps downloaden via Google Play. De Kobo Arc is er met een zwarte, witte, blauwe of een paarse achterkant.

Ik heb de 16GB variant thuis gekregen voor de test (ik mag hem 2 weken gaan gebruiken) maar er is ook een met 32GB en 64GB. Mijn eerste idee is toch wel dat de Kobo Arc ’the best of both worlds’ is, nl. een ingebouwd eBook in je tablet. En of dat inderdaad zo is, lees je binnenkort.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com