You are here: Home » Hal & overloop » Betaalbaar? Geen kunst aan bij Schilderijenshop.com

Betaalbaar? Geen kunst aan bij Schilderijenshop.com

geschreven door Constance

De tijd dat iedereen een reproductie van Jan Lens aan de muur had hangen, ligt ver achter ons. We durven plaats te maken voor originele wanddecoratie. Maar waar vind je originele en betaalbare kunst?

Jorna Spapens de interieurstyliste van het SBS6-programma Robs Tuinverbouwing, dat elke zaterdag om 17.00 uur wordt uitgezonden, bestelt gedurfde wanddecoratie bij www.schilderijenshop.com. In het programma zie je hoe ze aan de hand van kleur- en stijlkeuze een passend schilderij voor ieder interieur besteld. Op de website van schilderijenshop.com kun je middels een menu kiezen op kleur en stijl. Houd je van bloemen en aardetinten, kies je voor de optie ‘bloemen aardetint’: http://www.schilderijenshop.com/bloemen-aardetint.html.

Mijn favoriet is de vrolijke amusante serie van ‘Van Leersum Dikke Dames”: http://www.schilderijenshop.com/van-leersum-dikke-dames.html .

Als je meer keuze uit kunstenaars wilt, is deze website een aanrader: http://www.artexclusief.nl/.

Wil je kunst voor een luttel bedrag, dan kun je terecht op: http://www.schilderijenoutlet.nl/

En als het schilderij vraagt om een bijpassend vloerkleed, kun je volgens de nieuwste trends uit een mooie en brede collectie tapijten kiezen op: http://www.trendyvloerkleden.nl/ Wat dacht je van deze voor bij het schilderij?

Voor verzending wordt er tien euro extra berekend.

Om de schilderijen in het echt te bewonderen, is de galerie te bezoeken aan de Tongelresestraat 39 in Eindhoven.

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Jacco 20 augustus 2015 - 16:29

Leuk altijd om Robs grote tuinverbouwing te zien inderdaad. Leuk om te zien hoe een met een goede aanpak en mooie accessoires een tuin volledig op kan leven.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com