You are here: Home » Beauty » Uitreiking Beauty Astir Awards

Uitreiking Beauty Astir Awards

geschreven door Constance

Op 5 februari as. worden in het Okura Hotel weer de Beauty Astir Awards uitgereikt. En dan weten we wat dé beautyvondst en hét product van 2012 is.

Zangeres DO zal de prijzen in de diverse categorieën uitreiken, en dit jaar wordt voor het eerst ook een Best Eco award toegekend aan het beste ‘groene’ beautyproduct van 2012.

De Beauty Astir is een initiatief van de Vereniging van Cosmeticajournalisten en deze onafhankelijke persprijs wordt al 28 jaar uitgereikt. De Awards staan bekend als ‘de Oscars’ van de cosmetica-industrie. Deelnemers variëren van luxe merken (Chanel, Estée Lauder, Dior, Lancôme, Yves Saint Laurent, La Mer) tot mass market merken als L’Oréal Paris, Dove, Olaz, Nivea en ook kleine, exclusieve merken die in Nederland verkrijgbaar zijn.

De vakjury (42 journalisten) die dagelijks over beautyzaken schrijft voor de bekende (glossy) magazines, dagbladen, vakbladen en websites maakt de uiteindelijke keuze. Deze jury bestaat o.a. uit de beauty redacteuren van Marie Claire, Glamour, Santé, Libelle, Elegance, RED, Glamour, Vriendin, VOGUE, Nouveau, AM Magazine, JAN, Cosmopolitan, FAB, Glossy, Beautyjournaal.nl, Vrouw, Beautynieuws.nl, Grazia en meer.

Tijdens de uitreiking zal ook bekend gemaakt worden welke Bekende Beauty dit jaar de felbegeerde Best Beauty Style Award wint. Deze prijs is voor een bekende vrouw uit de media die volgens de VCJ-vakjury uitblinkt in haar beautylooks. De winnares vorig jaar was Lieke van Lexmond.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com