You are here: Home » Beauty » NIVEA introduceert nieuwe dagcrème

NIVEA introduceert nieuwe dagcrème

geschreven door Constance

NIVEA introduceert volgende maand een nieuwe dagcrème; Q10 Energy Dagcrème en deze crème gaat een vermoeide huid tegen en geeft deze nieuwe energie.

Q10 Energy Dagcrème heeft een dubbele werking: het zorgt voor een energy boost en gaat daarnaast huidveroudering tegen. Het geheim zit in de unieke werking van het Goji bes extract in combinatie met het huid eigen co-enzym Q10. Goji is rijk aan antioxidanten en heeft uitzonderlijke energizing effecten. Q10 ondersteunt dit proces en versterkt het anti-aging effect waardoor rimpels verminderen en je huid een natuurlijke glans krijgt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com