You are here: Home » Fashion » Nieuwe collectie Omar Munie

Nieuwe collectie Omar Munie

geschreven door Constance

Tassenontwerper Omar Munie heeft een nieuwe collectie tassen gepresenteerd maar heeft zijn collectie ook uitgebreid met oa. riemen, sjaals en armbandjes. De lijn is een combinatie van opvallend, praktisch en tijdloos: eyecatchers die zowel casual als tijdens het uitgaan kunnen worden gedragen.


De Lottie Bag is ideaal als shopper voor dagelijks gebruik, maar ook als chique tas voor een avondje uit. De tas is gemaakt van rundleer, bewerkt met slangenprint en voorzien van een knalroze voering. De Lottie Bag is verkrijgbaar in bruin, donkerblauw en zwart leer en er is ook een bijpassende iPhone en iPad hoes.

De Generation-lijn van Omar Munie, bestemd voor een jongere doelgroep, heeft er ook een nieuwe tas bij: de Lissie Bag. Deze leren tas is met de hand gemaakt in het atelier van Omar Munie en verkrijgbaar in zwart leer en binnenkort ook in luipaard- & slangenprint.

De suède en leren riemen, Beltie, zijn er in donkerpaars, oranje, cognac, beige, geel en blauw. De nieuwe zilveren armbanden, gemaakt van zalmleer (restafval), Zalmie, zijn heel leuk om aan je tas vast te knopen. En voor om je nek zijn er de Ebruze sjaals (10% zijde) in 2 maten.

En voor in je interieur heeft Omar Munie de Woodie Bag. Een handgemaakte tas van leer die geschikt is als decoratie bij de haard voor het bewaren of vervoeren van van de houtblokken. De tas is ontwikkeld in samenwerking met Daniëls Openhaarden en is te koop in de bekende Rotterdamse interieurzaak. De Woodie Bag van Omar Munie is verkrijgbaar in zwart, roze en bruin leer en in bruine koeienhuid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com