You are here: Home » Accessoires » IKEA laptoptafel

Zit je, net als ik, regelmatig op de bank met je laptop/netbook op schoot? Natuurlijk is dit ergonomisch helemaal niet verantwoord maar toch is het vaak het gemakkelijkst.

Maar IKEA heeft 3 verschillende laptoptafels/steunen, die speciaal bedoelt zijn voor op schoot. Ten eerste is er BYLLAN; dit is een laptopondersteuning die aan de onderkant een zacht kussen (de hoes kan in de wasmachine) heeft en de bovenkant is gemaakt van plastic. BYLLAN is geschikt voor een laptop tot max. 17′ inch.

De andere 2 steunen heten allebei BRÄDA. De ene is gemaakt van hard plastic en de andere is een klein tafeltje met opklapbare poten en hierdoor ook prima te gebruiken voor in bed. Beide BRÄDA laptopsteunen zijn ook geschikt voor laptops tot max. 17′ inch.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com