You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: Nieuw gourmetstel van Princess

Gadget Test: Nieuw gourmetstel van Princess

geschreven door Constance

Zoals eerder deze week al aangekondigd zou ik nog even, voor dat echt alle kerstboodschappen in huis zijn, het allernieuwste gourmetstel van Princess, de Dinner4All testen.

In de doos (ik heb de 4 persoonsversie) zitten 4 houten spatels, 4 gourmetsets met bijpassende aardewerken borden, een snoerhouder met opzetbord en een verlengsnoer. Tevens ook een gebruiksaanwijzing en op de Princess website kan je inspiratie opdoen met een aantal recepten. Ik vond het erg prettig dat er al een verlengsnoer in de doos zat en dat elke bakplaat zijn eigen kleur snoer heeft. Dat ziet er dan heel gezellig uit op tafel.

Nu hadden Testman en ik voor deze week geen gourmetplannen maar je komt met shoarmabroodjes en overheerlijke scharrelkipfilet ook een heel eind. Je kunt op het opzetbord dat je op de snoerhouder zet, natuurlijk je vlees of vis op klaar zetten maar deze is ook perfect te gebruiken voor bijv. extra glazen, kaarsen of kleine sausbakjes.

Zodra je de stekker in het stopcontact steekt gaan de gourmetplaatjes gelijk aan, deze kan je niet individueel regelen per bord. (Dus wel even oppassen met kleine kinderen.) En de plaat is echt heel snel warm dus dat is ook ideaal, je hoeft niet te wachten. Ik heb een beetje boter op de plaat gedaan omdat we kip aten en dat wil nog wel eens aan de plaat vast plakken. Ook had ik een broodje op mijn plaatje gelegd en dat werd ook heerlijk bruin en knapperig. De kipfilet blokjes waren binnen een wip mooi bruin en konden Testman en ik heerlijke shoarma eten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kBxz3sjeL74&feature=share&list=UUHxIfbTxLqlnJS44QBZ7UEQ[/youtube]

Wij vonden de Dinner4All eigenlijk meer een prive Teppanyaki plaat dan een gourmetstel maar dat kwam ook omdat wij alleen maar kip aan het eten waren. En inderdaad is het reuze gemakkelijk dat je altijd bij je plaat (lees pan) kan zonder dat je ruzie met je buurman of -vrouw krijgt over wiens pannetje nu van wie is. Ook zagen wij onszelf al aankomende zomer (duurt nog even) heerlijk met ons eigen kookplaatje aan de tuintafel zitten gourmetten. En dat is ook ideaal voor iedereen die het met een klein balkon moet en daarop niet mag bbq-en.

Conclusie: Ben je toe aan een nieuw gourmetstel of heb je er nog geen dan is de Princess Diner4All echt een topper. En ben je nu geen gourmetfan dan heeft Princess ook nog een heel erg mooi fonduestel, nl. de Let’s Cook Fondue de Luxe en deze is ontworpen door Jan des Bouvrie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com