You are here: Home » Accessoires » Stijlvolle cases voor Smartphone en Tablet van Alesio

Stijlvolle cases voor Smartphone en Tablet van Alesio

geschreven door Constance

Misschien ben je het (Nederlandse merk) Alesio al tegengekomen bij bijv. de Mediamarkt, Saturn of Belcompany maar voor alle dames (en heren) die het merk nog niet kennen; zij hebben cases waarvan alle fashionista’s erg blij worden.

De Alesio cases zijn er voor diverse merken Smartphones en Tablets en de ontwerpen van Alesio sluiten naadloos aan op de trends van dit moment. Felle kleuren, snake of sheep, bij iedere outfit een passende case! Naast stijlvol voor de dag komen, is gebruikersgemak minstens zo belangrijk. Daar heeft Alesio aan gedacht. Zo kun je in een aantal modellen bankpasjes of je ov chipkaart kwijt. Ook zijn er modellen met een afsluitbaar vakje voor geld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com