You are here: Home » Beauty » Make-up sale bij shopVIP.com

Make-up sale bij shopVIP.com

geschreven door Constance

Morgen (maandag vanaf 06.00 uur) heeft shopVIP.com een hele bijzondere kortingsactie want je kunt, heel voordelig, make-up kopen van L’Oréal en Maybelline New York.

Deze geweldige make-up sale loopt vanaf maandag (17 december) 06.00 t/m 23 december 23.59 uur maar haast je want op = op!

shopVIP.com staat bekend om haar spectaculaire kortingen die oplopen van 30 tot 70% en dat geldt voor verschillende sales per week voor Fashion en Lifestyle merken voor kleding, accessoires, sportkleding, horloges, huishoudartikelen, gadgets en nog veel meer. Je kunt alle sales bekijken via de website of de speciale shopVIP app. Je kunt gratis lid worden van shopVIP.com en er zijn geen aankoop verplichtingen. Klik hier om lid te worden van shopVIP.com

shopVIP.com werkt met meer dan 150 nationale en internationale exclusieve merken samen en voor iedere Sale ontvang je een persoonlijke uitnodiging per email. Een Sale is gemiddeld voor 3 dagen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com