You are here: Home » Accessoires » Android Smartphone bij Aldi

Android Smartphone bij Aldi

geschreven door Constance

Morgen is er weer een voordelige Android Smartphone bij de Aldi te koop. Het gaat wederom om de Wolfgang Smartphone AT-AS43D2.

De Wolfgang AT-AS43D2 is simlock vrij en heeft Android 4.0. Tevens heeft ie een dualsim & dual online. Het beeldscherm is 4,3′ inch en de resolutie is 480×800. Het interne geheugen is 4GB en kan, met een microSD kaart, uitgebreid worden tot 32GB. Natuurlijk ontbreekt ook de camera (5 megapixels) en 1,3 megapixels frontcamera niet. Ook heeft deze smartphone Bluetooth 4, Wifi, een FM-radio. De telefoon is slechts 1 cm. dun en wordt geleverd incl.beschermhoes en geluidsisolerende in-ear hoofdtelefoon en natuurlijk ook weer 2 jaar garantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com