You are here: Home » Eten & koken » Test: Verse producten van De Streekbox

Test: Verse producten van De Streekbox

geschreven door Constance

Vandaag ga ik mijn allereerste Streekbox thuis bezorgd krijgen en ik ben erg benieuwd. De Streekbox is speciaal bedoeld voor iedereen die bewust kiest voor duurzaam leven en eten, zoals eerlijk en gezond, duurzaam en biologisch voedsel, dat niet gemanipuleerd is.

Streekbox speelt in op deze behoefte en bezorgt wekelijks verse producten van ambachtelijke boeren uit de streek; o.a. groente en fruit van het seizoen, boerenkaas, zuivel, eieren, vlees of vis, en brood. Duurzaam, gezond en met een eerlijke prijs voor de boer. De Streekbox wordt thuisbezorgd in de regio’s Haaglanden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort en ’t Gooi. De Streekbox is er voor 2 of 4 personen en kan elke week, elke 2 weken of elke 4 weken bezorgd worden. Natuurlijk ga ik foto’s maken van de inhoud van mijn Streekbox dus binnenkort meer.

De Kerstbox: Speciaal voor de kerstdagen heeft Streekbox nu ook een Kerstbox waarin een compleet kerstmenu van verse streekproducten zit. De Kerstbox is, ism. culinair journalist Janneke Vreugdenhil, samengesteld en wordt aan huis geleverd inclusief menukaarten en recepten. De Kerstbox is er voor 4, 6, 8 of 10 personen (vanaf 89 euro) en je kunt De Kerstbox tot 14 december as. bestellen. (De Kerstbox wordt afgeleverd op 22, 23, of 24 december as.) Je krijgt 1 week van te voren alle recepten gemaild zodat je nog ruim de tijd hebt om alle aanvullende boodschappen in huis te halen.

Het Kerstboxmenu bestaat uit 5 gangen: Pompoenlatkes met mierikroom en gerookte forel van zorgboerderij Zederik uit Meerkerk
Schuimig soepje van knolselderij en prei
Ribeye van Blonde d’Aquitaine of * Hollandse Blaarkoprunderen  met geroosterde groenten en een saus van blauwe kaas
Boeren Goudse oplegkaas van Magdalène Captein uit Zoeterwoude met uienchutney en een kleine salade van lof, winterpostelein en Wellant-appel
Semifreddo van boerenyoghurt met kaneelbeschuit en vlierbessen-bramensaus
(*Deze runderrassen komen van Hollandse bodem en worden op diervriendelijke en kleinschalige wijze verzorgd. Gezien het geringe aanbod van dit exclusieve ras, is er gekozen voor twee leveranciers.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com