You are here: Home » Gadget nieuws » Columbia jas met verwarming

Columbia jas met verwarming

geschreven door Constance

De eerste sneeuwbui hebben we al gehad, evenals de nodige nachtvorst en dit weekend komt er nog meer kou en andere ‘ellende’ uit de lucht. En de verwachting voor een strenge winter is er ook.

En je kunt op kou kleden maar het is natuurlijk ook heel fijn dat Columbia iets bedacht heeft waarmee je gegarandeerd warm bent en blijft. Dat kan met de nieuwste Omni-techniek: Omni-Heat Electric. Hiermee kan jezelf de warmte regelen, want er zijn 3 standen. De Omni-Heat Electric zit in Columbia kleding, accessoires en schoenen en werkt met 1 druk op de knop en oplaadbare batterijen. Door de verschillende kleuren die de knop aangeeft zie je welk niveau van warmte je hebt.

De jacks met Omni-Heat Electric technologie zijn voorzien van ‘Zonal Mode’. Dit is perfect voor wanneer je niet geheel verwarmd wil worden, maar alleen je mouwen wilt warmen. Zo verhoog je ook het batterijgebruik tot 10 uur langer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com