You are here: Home » Gadget nieuws » Mail & Win: Altijd al eens winterbanden willen proberen op een echte testbaan? Maak nu kans op een testdag met Continental winter- en zomerbanden

Mail & Win: Altijd al eens winterbanden willen proberen op een echte testbaan? Maak nu kans op een testdag met Continental winter- en zomerbanden

geschreven door testman
kroonluchter

Steeds meer Nederlanders rijden nu al met winterbanden, want hiermee rij je ’s winters een stuk veiliger en heb je minder kans op uitglijders tijdens gladheid en sneeuw.

Maar is dat echt zo? En wat is het verschil in remgedrag en in hoe verre is de reactiesnelheid anders? Ben je hier nieuwsgierig naar en wil je overtuigd worden van de noodzaak van Continental winterbanden dan heeft ladygadgets.blogo.nl een leuke prijs voor je, want ik mag 1 lezer(es) uitnodigen voor een testdag waarbij je samen met onze eigen Testman zelf het verschil tussen winter- en zomerbanden kan ervaren.

Op dinsdag 27 november as. word je verwacht bij het NIV in Barneveld en op de speciale baan ga je op zomer- en winterbanden rijden, en dat in diverse type auto’s (oa. een Porsche Panamera).

Hoe kan je dit speciale arrangement winnen? Stuur een mail, met daarin je motivatie, voor maandag 26 november as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (Natuurlijk moet je wel in het bezit zijn van een rijbewijs en op dinsdag 27 november as. van 10.00 uur t/m 16.00 uur beschikbaar zijn.)

De winnaar krijgt maandag 26 november persoonlijk bericht met daarin alle verdere informatie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com