You are here: Home » Accessoires » Cosmetica accessoires

Cosmetica accessoires

geschreven door Constance

Er wordt vaak door mannen gedacht dat ladygadgets.blogo.nl zich vooral richt op allerlei sextoys. En dan moet ik, deze heren echt teleurstellen en uitleggen dat ik me vooral richt op allerlei handige ‘hulpjes’ die het leven van vrouwen een stuk aangenamer en makkelijker maken.

En daar horen ook cosmetica gadgets bij! En met de nieuwe Etos Cosmetica accessoires heb je alle must-haves in huis: van foundationkwast tot wimperkrultang en van epileerpincet tot parfumverstuiver. De tools zijn voorzien van een rubberen ’touch’, zodat je ze gemakkelijk vasthoudt.

De extra luxe kwasten zorgen voor een mooi en luchtig resultaat. Deze accessoires koop je in een hersluitbare en transparante zipperbag. Om je basis make-up op jouw gezicht aan te brengen, gebruik je eerst de foundationkwast. Na je foundation sluit je af met een subtiel laagje poeder. De grote kabuki kwast verstuift dit gelijkmatig over je gezicht én misstaat zeker niet op je kaptafel: hij is roze en staat rechtop! Wil je een blush gebruiken? Met de nieuwe waaierkwast creëer je mooie kleurlaagjes op je wangen. Maar breng er ook een laagje poeder mee aan op je voorhoofd, dat voorkomt dat je gaat glimmen. De complete kwastenset bestaat uit 5 kwasten, in een handig reistas.

Bij een mooi opgemaakt gezicht, kunnen je ogen niet achterblijven. Voordat je je mascara aanbrengt, krul je eerst je wimpers met de nieuwe zwarte of roze wimperkrultang. Separeer vervolgens je wimpers met het kammetje en breng je gemakkelijk je oogschaduw aan met de dubbele oogschaduwkwast, waarmee je ook een kaarsrecht lijntje om je ogen trekt. Een perfecte combinatie! Voor een natuurlijk resultaat laat je je oogmakeup in je ooghoeken vervagen met de speciaal gevormde oogschaduwapplicator.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com