You are here: Home » Audio & video » Nieuw spel voor Wii: SiNG PARTY

Nieuw spel voor Wii: SiNG PARTY

geschreven door Constance

Op 18 januari 2013 wordt de eerste gameparty voor Wii gelanceerd; SiNG PARTY. Met dit zing- en dansfestijn kan je met al je vrienden en familieleden gaan zingen, van klassieke popnummers tot de hits van nu en je hebt binnen no-time de hele huiskamer aan het swingen.

Er zijn verschillende spellen en het hart van SiNG PARTY wordt gevormd door de Party Mode. Hierbij gebruikt de zanger of zangeres de microfoon die bij het spel wordt geleverd. Het bijzondere is dat deze persoon niet naar de tv kijkt, maar de teksten en aanwijzingen voor het optreden vanaf de Wii U GamePad leest en met deze aanwijzingen kan je je direct
richten tot het publiek, dat wordt uitgenodigd om aan het optreden deel te nemen en de teksten en dansinstructies op het tv-scherm te volgen. Andere spelers kunnen ook met een Wii-afstandsbediening op de maat van de muziek bewegen voor het geluid van diverse muziekinstrumenten, zoals een tamboerijn – of een koebel!

In de Sing Mode lees je de songteksten wél van het tv-scherm en kun je proberen je
zangkunsten te verbeteren dmv. de feedback die direct in beeld verschijnt. Je wordt niet alleen beoordeeld op toonhoogte, maar ook op kracht en flair, dus geef gerust je eigen draai aan je favoriete nummers. En dat geldt voor solo nummers maar voor duetten en als je
bijzonder veel vertrouwen hebt in jullie stemmen kun je ook de optie Harmony Duet eens
proberen!

Ondertussen kan het publiek de GamePad rond laten gaan om alvast een lijstje te
maken met nummers die vervolgens aan de beurt komen. De GamePad maakt het ook
mogelijk om mee te jammen met de muziek of het geluid met de mixer te vervormen. Zo kan je het volume van de muziek eens op nul zetten zodat je de zanger of zangeres – of de
originele artiest – a capella hoort zingen. Je kunt ook het volume van de stem van de
originele artiest lager zetten en speciale effecten loslaten op de stem van de zingende
persoon.

In de Team Mode, werken de teams samen tegen muzikale tegenstanders. Je kunt strijden
om de beste solozang, of samen zingen met je teamgenoten – maar er kan slechts één
team winnen! Als er onpartijdige juryleden beschikbaar zijn, kunnen deze de GamePad
gebruiken om het optreden van elk team te beoordelen.

In de Practice Mode kun je je zangpartijen oefenen tijdens lastige stukken van bepaalde
nummers. Met de GamePad wordt het heel makkelijk om een bepaald deel te selecteren en
te herhalen tot je tevreden bent over je prestatie. En je kan de prijzen die je in SiNG PARTY wint kun je via Miiverse aan al je vrienden presenteren!

SiNG PARTY laat je een wervelend feestje bouwen met tientallen songs voor spelers met uiteenlopende leeftijden en muzikale voorkeuren, van huidige hits als “Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen, ‘Glad You Came’ van The Wanted, ‘I’m Yours’ van Jason Mraz en ‘Just A Kiss’ van Lady Antebellum tot popklassiekers als Queens ‘Don’t Stop Me Now’, ‘You Can’t Hurry Love’ van The Supremes en ‘I Want You Back’ van Jackson 5. Wie maar geen genoeg krijgt van SiNG PARTY kan na de release extra nummers downloaden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com