You are here: Home » Accessoires » Facebook Prijsvraag: Win een iPhone 5 SwitchEasy Nude hoes

Facebook Prijsvraag: Win een iPhone 5 SwitchEasy Nude hoes

geschreven door Constance
blow up sofa

Je hebt nog 4 dagen de tijd om mee te doen.

Ben jij een van de gelukkigen die de nieuwe iPhone 5 heeft kunnen bemachtingen? En wil je je kostbare telefoon goed beschermen?

Jullie hebben de onlineshop DressMyiphone al regelmatig bij mij voorbij zien komen maar zij hebben zo’n grote keuze iPhone 5 hoesjes dat ik deze dan ook graag met jullie deel.  Zo kan je kiezen uit harde covers, maar ook zachte hoesjes waarin je ook je pasjes kunt opbergen.

Facebook Prijsvraag: Ik mag, namens DressMyiphone.nl, 3 SwitchEasy Nudevoor iPhone 5 hoesjes weggeven, elk twv. euro 21,95. (De winnaars mogen zelf de kleur bepalen.) De Switch Easy Nude hoesjes zijn zeer dunne en krasbestendig en hebben een glossy coating. Ze hebben openingen voor camera en lightning dock connector en een accessoire pakket met o.a. drie screenprotectors.

Het enige wat je hoeft te doen is de DressMy Facebook pagina te ‘liken’ en onderaan dit artikel een reactie te plaatsen waarom jij kans wilt maken op een van de iPhone 5 hoesjes. (Je kunt t/m 31 oktober as. deelnemen.) Makkelijk kan het bijna niet.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com