You are here: Home » Accessoires » Philips koppelt je mobiele telefoon aan je huistelefoon

Philips koppelt je mobiele telefoon aan je huistelefoon

geschreven door Constance

Regelmatig overkomt ons (Testman en mijzelf) dit; de huistelefoon gaat maar waar heb je deze neergelegd? Je mobiel ligt bijna altijd binnen handbereik maar dat geldt niet voor je gewone telefoon.

En speciaal hiervoor komt Philips met 2 draadloze telefoons die ook de MobileLink– technologie hebben. Want met de S9 en S10 modellen kan je je vaste telefoon integreren met je smartphone.

Met MobileLink heb je ook niet meer het bezwaar dat je batterij van mobiel leeg is, of dat je een slechte ontvangst hebt. Je kunt 2 smartphones verbinden op de S9 en de S10, via de Bluetooth antenne die elk basisstation zit. Zodra je mobiel gebeld wordt gaat je smartphone en je vaste telefoon over en kan je kiezen met welk apparaat je gaat opnemen. En als je zelf wilt bellen kan je dit doen vanaf je huistelefoon en dan kan je ook je gratis belminuten opmaken.

En dmv. Bluetooth kunnen 500 contacten worden overgezet en je kunt ook je contacten afschermen voor andere huisgenoten. Of je kiest ervoor om alleen de contacten te laten zien als je thuis bent en zodra jij en je smartphone het pand hebben verlaten verdwijnen ook de contacten en als je thuis komt zijn ze weer beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com