You are here: Home » Accessoires » Opvouwbare keukenweegschaal

Opvouwbare keukenweegschaal

geschreven door Constance

Speciaal voor de klein behuisden, of gewoon voor iedereen die een keukenweegschaal geen sieraad in haar of zijn keuken vindt, heeft Joseph Joseph een oplossing, een opvouwbaar exemplaar; de Triscale.

De weegschaal heeft 3 uitvouwbare armen die na gebruik helemaal ingeklapt worden. De weegschaal is digitaal en heeft een LCD display, dat goed beschermd is als de weegschaal ingeklapt is. De weegschaal meet tot de gram nauwkeurig en tot 5 kilo en niet alleen in Europese maar ook in Amerikaanse eenheden.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

– Leuke weegschalen voor weinig! | leefgezond-op-dieet.nl 26 oktober 2012 - 05:32

[…] Opvouwbare keukenweegschaal De weegschaal heeft 3 uitvouwbare armen die na gebruik helemaal ingeklapt worden. De weegschaal is digitaal en heeft een LCD display, dat goed beschermd is als de weegschaal ingeklapt is. De weegschaal meet tot de gram nauwkeurig en tot 5 kilo en … Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) […]

Reageer
– Leuke weegschalen voor weinig! | leefgezond-op-dieet.nl 26 oktober 2012 - 05:32

[…] Opvouwbare keukenweegschaal De weegschaal heeft 3 uitvouwbare armen die na gebruik helemaal ingeklapt worden. De weegschaal is digitaal en heeft een LCD display, dat goed beschermd is als de weegschaal ingeklapt is. De weegschaal meet tot de gram nauwkeurig en tot 5 kilo en … Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com