You are here: Home » Beauty » Shoppen in de De Negen Straatjes

Shoppen in de De Negen Straatjes

geschreven door Constance

Je kunt, sinds afgelopen vrijdag, 24 uur per dag shoppen in de Amsterdamse 9 Straatjes. Nu was dit al online mogelijk maar nu ook nog eens terwijl je door Amsterdam loopt.

Hoe gaat het in zijn werk? Stel, je loopt op een zondagavond (als de winkels dicht zijn) en je ziet een heel leuk jurkje in de etalage van een van de 30 exclusieve winkels in de Negen Straatjes. Dan scan je de QR code (met je smartphone) en je betaalt je aankoop via PayPal en binnen 2 werkdagen wordt je aankoop thuisbezorgd, dus dat is echt Window Shoppen 2.0!

De iPhone gebruikers kunnen gebruik maken van de 9straatjesonline.com app en dan wordt je automatisch doorgelinkt naar de mobiele website van 9straatjesonline en dan krijg je een overzicht van de producten te zien uit de etalage. Je kiest jouw artikel en evt. de maat en kleur en je betaalt, via PayPal, met 1 druk op de knop. De Android gebruikers kunnen dmv. de QR-scanner op dezelfde manier bestellen en betalen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com