You are here: Home » Audio & video » Nieuw spel; Twister Dance

Nieuw spel; Twister Dance

geschreven door Constance

Ben je net als ik, opgegroeid met het spel Twister? Dan heb ik nu een leuke nieuwe variant voor je; Twister Dance, en dit is een heel leuk spel voor jonge meiden.

Je leert met Twister Dance dansen op de maat van de muziek. Je kiest een van de 5 dance nummers en daarna leg je de stippen in het bij dat nummer horend patroon op de grond. (De spelers hebben elk 4 stippen in de kleuren rood, geel, groen en blauw.) Als je de console aan zet, verschijnen er zowel links als rechts kleuren. Zie je links de kleur blauw, zet dan jouw linkervoet op de blauwe stip. Als je aan de rechterkant de kleur geel ziet verschijnen, zet je jouw rechtervoet op geel. En je hebt binnen no time de coolste dance moves onder de knie!

Je kan met Twister Dance dansen op de songs die op de console staan, waaronder de exclusieve Twister Song maar ook de speciale “Till the Worls Ends” remix van Britney Spears die speciaal voor Twister Dance is gemaakt. Dans je liever op je eigen muziek? Sluit dan je MP3 speler aan, de console luistert naar de nummers en herkent het ritme. Jij kunt nu leren dansen op je favoriete beats. En na afloop kan je het console als speaker gebruiken.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Mail & Win; Twister Dance - Ladygadgets 21 oktober 2012 - 06:18

[…] paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over het spel Twister Dance. En nu mag ik 1 exemplaar van Twister Dance (twv. euro 39,95) verloten onder de lezers van […]

Reageer
Mail & Win; Twister Dance - Ladygadgets 21 oktober 2012 - 06:18

[…] paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over het spel Twister Dance. En nu mag ik 1 exemplaar van Twister Dance (twv. euro 39,95) verloten onder de lezers van […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com