You are here: Home » Accessoires » Kantoor workout

Kantoor workout

geschreven door Constance
Zuiver Norway beige vloerkleed

Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool en toch heb ik na een hele dag op kantoor zitten (om artikelen te schrijven en mails te beantwoorden) toch vaak last van een stijve nek, last van mijn schouders en pijn onderin mijn rug. (Terwijl ik toch een goede bureaustoel heb.)

Eigenlijk is het ook niet de bedoeling dat je de hele dag achter je bureau, op je bureaustoel zit maar soms kan het niet anders. En speciaal hiervoor is er nu OfficeGym. Dit is ‘constructie’ die vastmaakt aan de rugleuning van je bureaustoel en hiermee kan je verschillende ‘workouts’ doen. De workouts zijn er voor je schouders, rug, armen, borst, abs en benen. Dus ideaal als je aan het telefoneren bent of als je computer bezig met een lange download. Natuurlijk is OfficeGym geen vervanging van de sportschool maar het helpt zeker tegen stijfheid en kramp als je toch te lang hebt gezeten.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com