You are here: Home » Fashion » Maidenform Sensual Shapes Shapewear

Maidenform Sensual Shapes Shapewear

geschreven door Constance

Zoals jullie weten ben ik een fan van Shapewear en ik heb dan ook een aantal Maidenform artikelen in mijn lingerie lade liggen. En ik blijf herhalen, elke vrouw moet goede Shapewear hebben, of je nu maat 34 of maat 44 hebt!

Maidenform bestaat 90 jaar en om dit te vieren zijn er voor het herfst/winterseizoen 2012 ultravrouwelijke producten ontwikkeld, ondermode én shapewear. De collecties hebben veel kant en andere mooie details waardoor elke vrouw zich fantastisch en goed voelt.

[youtube]http://youtu.be/eLoPIpCDA6I[/youtube]

De Sensual Shapes Collection  biedt ondersteuning die past bij elk lichaamstype en vrouwen op precies de juiste plaatsen ondersteund, terwijl het ontwerp comfortabel en lichtgewicht is. De beha’s met stretchend foam en extra padding geven je natuurlijke contouren en versterken de vorm van de borst, terwijl ze prachtige details en een universeel design hebben. De beha’s zijn beschikbaar in demi cup en push-up stijlen. De Shapewear van deze collectie zorgt voor een reductie van je taille, liften je bilpartij en maken je dijen slanker.

De Shapewear vormt en shaped met geconstrueerde technieken voor bepaalde zones in elk kledingstuk. Zo is er een hoge taille/dijenslimmer, een hoge tailleslip en een hoge taille broekje in zwart en latte. En alles is verkrijgbaar van maat S tot XXL.

Vandaag krijg ik van Maidenform een aantal Shapewear artikelen die ik voor jullie gaan testen. Ik zal jullie deze week laten weten welke dat zijn en binnenkort volgt mijn testartikel.

En vorige maand is Maidenform door het Vara programma Kassa als beste Shapewear uit de bus gekomen. Mocht je deze uitzending gemist hebben kan je deze hier bekijken.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com