You are here: Home » Gadget nieuws » Huawei introduceert smartphone in Nederland

Huawei introduceert smartphone in Nederland

geschreven door Constance

Misschien zegt de naam Huawei je helemaal niks, maar dit is ’s werelds grootste telecomleverancier. En zij lanceren de Huawei Ascend P1 smartphone nu in Nederland, na China, Australië en Latijns Amerika.

De Ascend P1 staat voor ‘beauty meets brains’, maw. een mooie design en de technologie van nu. Het toestel heeft een dual-core 1.5GHz TI OMAP 4460 Cortext-A9 processor en lekker in de hand. En door het 4.3-inch super AMOLED 960 X540 touch screen met Corning Gorilla glas, de 8-megapixel BSI rearfacing camera en Dolby Mobile 3.0 + 5.1 surround geluidstechnologie heb je een hometheater je hand!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com