You are here: Home » Accessoires » Design laptoptassen voor Ultrabooks

Design laptoptassen voor Ultrabooks

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen wat de meeste vrouwen (en ikzelf) in haar hand/laptoptas heeft zitten. En aangezien de Ultrabook steeds populairder wordt heeft Intel een speciale wedstrijd bedacht ism. Esmod in München en de Royal College of Art in Londen. Aan hen is gevraagd om een aantal mooie én handige laptoptassen voor vrouwen te bedenken.

En het resultaat mag er zijn; een opvallende, inspirerende en diverse collectie die zo van de catwalk lijkt te komen. De ultieme mix van draagbaarheid, stijl en slimme mogelijkheden maakt Ultrabooks tot een gewild lifestyle-accessoire. Maar het is natuurlijk niet alleen het strakke uiterlijk: gebruiksgemak, reactiesnelheid en naadloze connectiviteit staan garant voor optimaal entertainment en onovertroffen productiviteit onderweg. De ideeën waren zeer creatief en verre van conventioneel, zoals tassen die zijn geïnspireerd door culturele en historische tradities. Tassen die grenzen verleggen door traditionele materialen als leer en technische weefsels te combineren. Een van de tassen vormt zich bijvoorbeeld ergonomisch naar het lichaam van de drager. Een ander ontwerp is gemaakt van Breathair, het verende materiaal dat je vaak ziet in treinbanken en matrassen. De ‘Metallic Romance’ is een driedelige demonteerbare tas die is voorzien van met geklopt zilver bedekte sierveren. De ‘Disguise’ draag je als een capuchon, zodat je vrijelijk kunt sporten.

 

 

De top 5 van de Royal College of Art:
Ultra Geek Chic, door Beatrice Larkin en Caterina Belluardo
Ultra Series: Ghost in the Shell, door Elena Blank
Breathair bag, door Maiko Takeda
Organic surface, door Julia Thomas
String bag, door Yijing Zhang en Rachel Chang

De top 5 van Esmod:
Paradox, door Valeska Macek
Secret, door Christine von Reden
Metallic Romance, door Corina Gruber
Disguise, door Cornelia Gruber
Old-school backpack, door Marina Kathan

Ik heb zelf ook een favoriet en dat is Organic Surface. Dit is een laptopclutch ipv. een laptoptas.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com