You are here: Home » Accessoires » Nikon introduceert camera met WiFi

Nikon introduceert camera met WiFi

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand ligt de allernieuwste Nikon camera in de winkel, de COOLPIX S800c, en deze compactcamera kan veel meer dan alleen foto’s maken.

Want deze camera is uitgerust met Android2 en hierdoor kan je, via WiFi, verbinding maken met internet. En kan je, Google Play, elke app downloaden die je maar wilt, of het nu gaat om fotoapps (bijvoorbeeld NikonSpots), social media-apps of games. Met Android heb je toegang tot updates van je vrienden, kan je onderweg routes opvragen of een game spelen.

De COOLPIX S800c heeft een zeer gevoelige CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde. Deze zorgt ervoor dat de camera ook bij weinig licht of in buitengewoon fel verlichte omgevingen moeiteloos scherpe opnamen maakt. Het EXPEED C2-beeldverwerkingssysteem en de superieure autofocus staan garant voor een snelle respons. Het NIKKOR-groothoekobjectief met 10x optische zoom (25–250 mm) en ED-glas staat garant voor scherpte en kleurkwaliteit. Het maakt daarbij niet uit of je wilt uitzoomen of juist dichtbij gaat voor de perfecte portretfoto. Verder kan je, net als bij je smartphone, door de foto’s bladeren en deze kan je ook verwerken. En natuurlijk kan je je foto’s en films uploaden naar social media- en fotosites, of zet ze rechtstreeks over op je smartphone of tablet.

Een aantal andere features zijn oa.  myPicturetown.com, ingebouwde GPS functie, vibratiereductie, bewegingsdetectie, best shot selector, continuemodus en panoramafoto’s.

De camera heeft een intern geheugen van 1,7 GB voor foto’s en films, en 680 MB voor apps. en is compatibel met SD/SDHC-kaarten (tot 32 GB).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com