You are here: Home » Fashion » Sarah Lund trui uit de tv-serie The Killing

Sarah Lund trui uit de tv-serie The Killing

geschreven door Constance

Misschien heb je geen idee waar ik het over heb, maar als fan van de Deense tv-serie the Killing (Forbrydelsen), is de wit/zwart Noorse trui van detective Sarah Lund wel een echte eyecatcher, zo door alle afleveringen (van serie 1) heen. In de 2e serie, die afgelopen maandag gestart is op Nederland 2, draagt Sarah Lund een rode trui.

Je kunt de Sarah Lund trui kant en klaar bestellen bij Gudrun & Gudrun (euro 280,00) maar als je zelf een beetje handig bent met wol en pennen dan kan je ook je eigen Sarah Lund trui breien. En voor brei advies kan je ook terecht op hobby.blogo.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com