You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Toshiba Ultrabook, Satellite Z930

Gadget Test: Toshiba Ultrabook, Satellite Z930

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik jullie uitgelegd wat een Ultrabook precies is en de aankomende tijd ga ik een Utrabook testen, nl. de Toshiba Satellite Z930.

De Toshiba Satellite Z930 is momenteel ’s werelds lichtste 33,8 cm (13,3 inch) laptop waarin de nieuwste generatie Intel-processor for UltrabookTM verwerkt is. In het Ultrabook zitten poorten voor HDMI, VGA, USB 3.0, 2 x USB 2.0, een SDTM Card Reader en Gigabit-LAN.  Het A4-tegeltoetsenbord heeft backlight en groot multi-touch touchpad en de Satellite Z930 weegt 1,12 kg. En je kunt op een volle batterij maximaal 8 uur aan de gang, dus dat is een leuk test object. En dit Ultrabook is maar 15,9 mm dik (of dun). Verder kan je bijv. Skypen met de ingebouwde videocamera en zorgen de speakers voor een mooie sound van je favoriete muziek of game.

Normaal gesproken benadruk ik garanties nooit, maar er zit op dit Ultrabook een speciale garantie. Naast de 2 jaar pick up & return, zit er ook een speciale 200% garantieregeling op. Dit houdt in dat als je PC binnen het 1ste jaar stuk gaat, Toshiba hem kosteloos zal repareren, maar beter nog, je krijgt het aankoopbedrag ook terug.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com