You are here: Home » Accessoires » Voorjaar trend woonaccessoires2013

Voorjaar trend woonaccessoires2013

geschreven door Constance

Je zou tijdens de laatste regenachtige maanden denken; het wil niet vlotten met de zomer. Nu kijk ik uit mijn raam en de zon schijnt uitbundig! Maar met het Hollandse weer weet je het maar nooit… Daarom voor een regenachtigte dag of om gewoon even naar iets vrolijks te kijken een Sneak-Preview naar de woonaccessoiretrends voor het voorjaar 2013.

Fluoriserende en frisse kleuren

Fluoriserende en frisse kleuren gaan het helemaal worden! Geel, roze maar ook prachtige blauwtinten gecombineerd met groentinten gaan de boventoon voren. Wij mochten in Duitsland alvast een kijkje nemen in de showroom ter voorbereiding op de beurs in Frankfurt. Geniet en laat je inspireren!

Ik ben helemaal geïnspireerd geraakt!

Corien, styliste van De InterieurTipgever voor de regio Groningen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com