You are here: Home » Gadget nieuws » Balanstraining met het Kettler Balance Board

Balanstraining met het Kettler Balance Board

geschreven door Constance

Ben je niet zo’n vreselijke sportfanaat en wil je het jezelf lekker makkelijk maken, door voor de buis, op je werk of in de tuin aan je lichamelijke en geestelijke balans te werken?

Dat kan heel gemakkelijk met het Kettler Balance Board. Dit Balance Board zorgt naast een goede balans ook nog voor een betere prestatie bij andere sporten en workouts. Je krijgt nl. een snellere krachtontwikkeling en moet je meer concentreren en focussen op je evenwicht. Tevens train je gelijk je hele lichaam en worden alle spiergroepen getraind. Ook verbeter je je coördinatie dmv. het 3D effect. Het Balance Board van Kettler is verkrijgbaar in twee verschillende maten; 35.6 en 40.6 cm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com