You are here: Home » Beauty » AVEDA helpt futloos haar

AVEDA helpt futloos haar

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen met fijn en futloos haar heeft AVEDA een nieuw product bedacht; Pure AbundanceTM Style-Prep TM! Deze hele mond vol geeft een vol haar dat niet zwaar en natuurlijk aanvoelt.

Dankzij natuurlijke conditioners, wordt je haar ontklit en afbreken voorkomen. Het verkwikt het volume van je haar op de dagen dat je je haar niet wast.

AVEDA Pure AbundanceTM Style-Prep TM geeft je haar volume, verdikt je haar dankzij een mix van passievrucht, rijstzemelen, açai olie en organische aloë en acacia gom. De plantaardige oliën zorgen voor een gewichtloze conditie van het haar en de morikue proteïnen en tarwe aminozuren versterken het haar, voorkomen breuk en zorgen voor bescherming tegen warmte.

Dus wil je volume in je haar, gebruik dan de volledige Pure AbundanceTM serie, deze bestaat uit Pure AbundanceTM Volumizing Shampoo en Volumizing Clay Conditioner,
Pure AbundanceTM Style-PrepTM. En om je haar te stylen is er Pure AbundanceTM Hair PotionTM (een stylingpoeder) en Pure AbundanceTM Volumizing Hair SprayTM.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com