You are here: Home » Accessoires » Sony introduceert nieuwe draagbare speakers

Sony introduceert nieuwe draagbare speakers

geschreven door Constance
hangstoel binnen

Sony introduceert nieuwe compacte en draagbare draadloze luidsprekers en hiermee kan je altijd en overal naar je eigen muziek luisteren ongeacht het merk van je Smartphone, Tablet, Laptop of pc.

De luidsprekers van Sony hebben tevens AirPlay, zodat ook de iTunes-afspeellijsten op iPhone, iPod Touch of iPad zijn te streamen. Een abonnement op de streaming muziekservice Music Unlimited, onderdeel van het Sony Entertainment Network, geeft toegang tot vijftien miljoen muzieknummers en duizenden internetradiozenders wereldwijd.

Je kunt je muziek op een aantal verschillende manieren downloaden:  door de gratis ‘Network Audio Remote’-app van Sony te downloaden op een Android-smartphone of tablet. Hierdoor is ook muziek te beluisteren die op niet Apple-apparatuur staat, zoals internetradiozenders en favoriete muziek van Music Unlimited. Via AirPlay is muziek op iPhone, iPod of iPad te beluisteren.

De draadloze luidsprekers van Sony zijn compact en wegen bijna niets zodat ze makkelijk zijn mee te nemen. De SA-NS510 beschikt over een oplaadbare batterij voor 5 uur lang muziekplezier en de SA-NS310 en de SA-NS410 sluit je aan op een stopcontact.

Een draadloze luidspreker opstellen of activeren is eenvoudig via de gratis smartphone of tablet ‘NS Setup’-app van Sony, of via de meegeleverde setup-software wanneer een pc of notebook dmv. wifi gebruikt wordt.. Via de ‘party mode’ zijn zelfs meerdere draadloze luidsprekers in de woning te synchroniseren, zodat in verschillende kamers tegelijkertijd dezelfde muziek klinkt.

De ‘Network Audio Remote’-app  en de ‘NS Setup’-app zijn gratis beschikbaar via de Apple App store en de Google Play store.

De woofer met volledig bereik in de SA-NS310 produceert een helder, kamervullend geluid dat in alle richtingen weerklinkt. En in de SA-NS410 en SA-NS510 zitten vier tweeters aan de buitenkant en een ingebouwde woofer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com