You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw model Philips Senseo

Nieuw model Philips Senseo

geschreven door Constance

Alweer ruim 11 jaar geleden heeft Philips de Senseo geïntroduceerd en Nederland, samen met Douwe Egberts, aan de koffiepads geholpen.

Nu komt Philips, volgende maand, met de Senseo Twist. De Senseo Twist heeft een touchscreen en is hierdoor nog gemakkelijker te bedienen, je kunt hiermee de sterkte van de koffie regelen. De Senseo Twist is er in verschillende kleurencombinaties; Lime Yellow, Fuzzling Fuchsia, Misty Dawn en Chinese Fire (en deze heeft een geïntegreed Brita waterfilter). Chinese Fire heeft nog een andere ‘feature’ nl. Personal Coffee Memory en hiermee kan je jouw voorkeur programmeren.

En Douwe Egberts introduceert gelijkertijd 6 nieuwe Senseo Lungo smaken, inclusief een cafeïnevrije variant. Deze fijngemalen melanges met een hogere koffiedosering, geven de koffie een intense en volle smaak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com