You are here: Home » Gadget nieuws » App om gratis water te tappen

App om gratis water te tappen

geschreven door Constance
boekenkast op maat

Gisteren heb ik al aandacht besteed aan de diverse drinkwaterflessen die er momenteel te koop zijn, en deze herbruikbare flessen promoten het tappen van ‘gewoon’ drinkwater boven het kopen van water in (kleine) flesjes. (Deze zorgen nl. voor een mega afvalberg van plastic.)

Doppler verkoopt niet alleen herbruikbare waterflesjes (en met de opbrengst steun je ook nog schoon drinkwater in Afrika en Azië) maar heeft ook een superhandige app (voor Apple en Android) ontwikkeld. Met deze app kan je precies zien waar je gratis je waterfles kunt vullen, zoals de tappunten, waterhappertjes, bedrijven, privéadressen maar ook waar er in restaurants kraanwater geschonken wordt,  en dat in binnen- én buitenland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com